Stor interesse fra regeringens side om Struers satsning på lyd

I november sidste år var Statsminister Lars Løkke Rasmussen på besøg. I dag mandag den 14. maj 2018 kommer Finansminister Kristian Jensen for at se, hvad vi har gang i her i Struer Kommune.

Finansministeren skal besøge Sound Hub Denmark, et nyt iværksættermiljø for virksomheder med speciale i lyd og akustik som i april 2018 fik finansieringen på plads, så man kan gå i gang med etableringen i Struer i en del af Bang & Olufsens tidligere hovedbygning.

Der er en samlet investering på 50 millioner kr. bag Sound Hub Denmark, og Struer kan gøre klar til at slå dørene op til et nyt internationalt udviklingsmiljø i verdensklasse.

Skal landets Finansminister interessere sig for det? Selvfølgelig. Kristian Jensen ved mere end nogen anden i Danmark, at velfærd her til lands hviler på, at vi har virksomheder i verdensklasse, som hver dag sælger ydelser til både nærmarkederne i EU og resten af verden. 

Formålet med Sound Hub Denmark – den nye erhvervsklynge i Struer – er at udvikle virksomheder og produkter, som skal bidrage med arbejdspladser i Struer Kommune, men selvfølgelig også til Danmarks husholdning.

Derfor kommer Kristian Jensen og ser huset, hvor både iværksættere, forskere og etablerede lydvirksomheder får til huse.

Finansministeren skal desuden besøge en af virksomhederne bag Sound Hub Denmark, Harman Lifestyle, der er ejet af Samsung, som i forvejen ligger i Struer tæt op ad Sound Hub’en. Harman Lifestyle er netop et godt eksempel på en virksomhed, som har placeret sine spidskompetencer på udvikling af lyd til biler mm. i Struer, og som nu vil have gavn af det miljø, som etableres.

Det er Peter Petersen, nyudnævnt direktør, Sound Hub Denmark, Struer der er vært for Kristian Jensen ved besøget i dag.

You're using an old browser

Ohh no… We're sorry, but you are using a browser that is too old to show you everything that this site is capable of. What a shame.

Instead, we recommend that you use one of the browsers mentioned below.

Thank you, for your understanding.

(Not recommended)