24. juni, 2020 fra kl 16

Mød Tue Mantoni

Debutbogsevent
hos
Sound Hub Denmark
Peter Bangs Vej 17
7600 Struer

Bliv introduceret til Tues debutbog ’Samfundskontrakten – en danmarksrejse på jagt efter fremtiden’

Tue Mantoni vil gennem korte indlæg og refleksioner præsentere sin debutbog ’Samfundskontrakten – en danmarksrejse på jagt efter fremtiden.’

Hør Tues opfordring til fremtidens Danmark, hvor han gennem bogens interview med bl.a. Sound Hub Denmark og nogle af Danmarks mest succesrige iværksættere og ledere forsøger at blive klogere på, hvad der skal til for at få virksomheder til at opstå, trives og vokse i Danmark.

Klyngesamarbejder, iværksætteri, talent og samarbejder på tværs af private og offentlige, små og store virksomheder, uddannelsesinstitutioner og finansielle spillere er en vigtig del af Tues opfordring.

Sound Hub Denmark og Struer, som Lydens By er specifikt fremhævet i bogen, som et stærkt bud på en styrkelse af samfundskontrakten mellem erhvervsliv og velfærd ved netop at dyrke et regionalt styrkeområde.

Bogeventen er åben for bekræftede tilmeldte – med mulighed for bogkøb og signering på dagen.

De begrænsede pladser vil blive fordelt efter ‘først til mølle’ princippet.

Program

VIGTIG !

Arrangementets afholdelse er betinget af de på tidspunktet gældende coronarestriktioner, herunder forsamlingsforbud og afstandsstagen, hvorfor vi forventer arrangementet opdelt i mindre grupper, hvilket informeres om i dagene op til arrangementet.

...

Officiel velkomst for de først bekræftede tilmeldte

16.00

Gruppe T: Kort præsentation og introduktion til bogen

17:00

Gruppe U: Kort præsentation og introduktion til bogen

18.00

Gruppe E: Kort præsentation og introduktion til bogen

...

Vis samfundssind - kom kun til aftalt tid og hold afstand!

Danmarks stærke klynger 
'Ligesindede virksomheder finder sammen i klynger, som et tæt samarbejde er med til at gøre stærke. Robotklyngen i Odense, Sound Hub i Struer, Copenhagen Fintech, Dansk AM Hub... her er samfundskontrakten i fuld udfoldelse, og her arbejder virksomheder, myndigheder, civilsamfund og forskningsinstitutioner sammen om at skabe de bedste betingelser for vækst og viden.'
Citat fra bogen

You're using an old browser

Ohh no… We're sorry, but you are using a browser that is too old to show you everything that this site is capable of. What a shame.

Instead, we recommend that you use one of the browsers mentioned below.

Thank you, for your understanding.

(Not recommended)